fbpx

CHEF’S TABLE

Deze unieke tafel in de keuken biedt plaats aan vier of vijf gasten die direct zicht hebben op onze keuken en de koks. Hier kijkt u mee met wat er achter de schermen in de keuken gebeurt binnen het comfort van uw privé-eetkamer. Terwijl u toekijkt hoe de koks het eten bereiden kunt u hen uw culinaire vragen stellen en naar hun keukengeheimen vragen. Aan onze Chef’s Table krijgt u uw gerechten rechtstreeks door de koks voorgeschoteld.

Chef’s Table 10 gangen Tasting Menu €180,- per persoon
Chef’s Table 10 gangen Tasting Menu ‘full package’ €280,- per persoon*

*op basis van 4-5 personen inclusief een fles champagne, begeleidende halve glazen wijn, onbeperkt mineraalwater en koffie/thee servies met kleine zoetigheden.

(di)eetwensen & allergieën

Aan de Chef’s Table bieden wij één vast menu aan waar wij geen rekening kunnen houden met ingrijpende (di)eetwensen. Houd er rekening mee dat we niet kunnen voldoen aan allergieën waarvan we vinden dat ze niet passen bij het karakter van onze gerechten, onze kookstijl of de samenstelling van het menu.

Het is mogelijk dat voor wijzigingen/aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.
Reserveert u last minute dan is het belangrijk te weten dat we op de dag zelf geen wijzigingen meer aanbrengen aan onze gerechten.

In verband met de veiligheid is de Chef’s Table enkel geschikt voor gasten vanaf 18 jaar.

Voor het eten aan de Chef’s Table geldt dat u de disclaimer heeft gelezen en instemt met de inhoud ervan.