fbpx

INFORMATIE

RESERVEREN
Onze reserveringen zullen altijd drie maanden van tevoren geopend zijn, dus reserveer tijdig je tafel om zeker te zijn van een zitplaats.

WACHTLIJST
Mocht er op de door u gewenste datum geen tafel beschikbaar zijn, dan heeft u de mogelijkheid om uzelf op de wachtlijst te plaatsen. Wanneer er een tafel beschikbaar worden alle kandidaten op de hoogte gesteld en kunt u, wanneer u de snelste bent, de tafel reserveren.

ALLERGIEËN
We kunnen rekening houden met allergieën, op voorwaarde dat deze worden vermeld op het moment van boeking. Houd er echter rekening mee dat we niet kunnen voldoen aan (di-)eetwensen en/of allergieën waarvan we denken dat ze het karakter van onze gerechten in gevaar kunnen brengen binnen de stijl en samenstelling van onze menu’s.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer aanbrengen aan onze gerechten. Het is mogelijk dat voor wijzigingen/aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.

ROOKBELEID
Bij Noor geld een algeheel rookverbod, zowel binnen als buiten in de tuin.

KURKGELD BELEID
Wilt u eigen flessen wijn meenemen? Het kurkgeld bedraagt €50 per fles van 750 ml., voor maximaal twee flessen. Dit is inclusief service en glaswerk.

Indien u grotere en/of meerdere flessen wilt meenemen verzoeken wij u eerst om contact met ons op te nemen via hello@noor.nl.

BETAAL MOGELIJKHEDEN
Wij accepteren de volgende creditcards: Visa, MasterCard en American Express.
Daarnaast kunt u met Maestro (pin) of contant betalen.

Kortingsbonnen, cadeaubonnen of vouchers die niet door Noor zijn gedistribueerd worden niet geaccepteerd.

DRESSCODE
We verwelkomen iedere gast zoals die is.

TOEGANKELIJKHEID
Het restaurant en de Chef’s Table zijn niet goed te bereiken met een rolstoel door hoogteverschillen, drempels en kleine draaihoeken. Wij spannen ons echter enorm in om u op zo’n discreet mogelijke manier naar binnen te helpen. Neem voor de zekerheid vooraf contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontvangen. Noor beschikt niet over een rolstoeltoegankelijke toiletruimte.

HUISDIEREN
Op het terrein en in het gebouw van Noor zijn huisdieren niet toegestaan.

KINDEREN
Noor is minder geschikt voor kleine kinderen. Kinderen die het volledige menu mee-eten zijn van harte welkom. De Chef’s Table is enkel te reserveren vanaf 18 jaar.