INFORMATIE

RESERVEREN
Mocht er op de door u gewenste datum geen tafel beschikbaar zijn, dan heeft u de mogelijkheid om uzelf op onze wachtlijst toe te voegen. We ontvangen dagelijks annuleringen.

ALLERGIEËN
We kunnen rekening houden met allergieën, op voorwaarde dat deze worden vermeld op het moment van boeking. Houd er echter rekening mee dat we niet kunnen voldoen aan (di-)eetwensen en/of allergieën waarvan we denken dat ze het karakter van onze gerechten in gevaar kunnen brengen binnen de stijl en samenstelling van onze menu’s.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer aanbrengen aan onze gerechten. Het is mogelijk dat voor wijzigingen/aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.

ROOKBELEID
Bij Noor geld een algeheel rookverbod, zowel binnen als buiten in de tuin.

KURKGELD BELEID
Het kurkgeld bedraagt minimaal €35 per fles van 750 ml., voor maximaal twee flessen. Dit is inclusief service en glaswerk.

Indien u grotere en/of meerdere flessen wilt meenemen verzoeken wij u eerst om contact met ons op te nemen via hello@noor.nl.

BETAAL MOGELIJKHEDEN
Wij accepteren de volgende creditcards: VISA, MASTERCARD en AMEX.

Wij accepteren de volgende creditcards: Visa, MasterCard en American Express.
Daarnaast kunt u met Maestro (pin) of contant betalen. Wij accepteren geen 200 en 500 eurobiljetten.

Kortingsbonnen, cadeaubonnen of vouchers die niet door Noor zijn gedistribueerd worden niet geaccepteerd.

DRESSCODE
We verwelkomen iedere gast zoals die is.

TOEGANKELIJKHEID
Het restaurant en de Chef’s Table zijn niet goed te bereiken met een rolstoel door hoogteverschillen, drempels en kleine draaihoeken. Wij spannen ons echter enorm in om u op zo’n discreet mogelijke manier naar binnen te helpen. Neem voor de zekerheid vooraf contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontvangen. Noor beschikt niet over een rolstoeltoegankelijke toiletruimte.

KINDEREN
Noor is minder geschikt voor kleine kinderen. Kinderen die het volledige menu mee-eten zijn van harte welkom. De Chef’s Table is enkel te reserveren vanaf 18 jaar.