fbpx

RESTAURANT

Bij Noor ervaar je ogenschijnlijk contrasterende combinaties die elkaar versterken en aanvullen. Onze keuken is gericht op het koken met seizoensgebonden en dagverse ingrediënten. Hiervoor werken we samen met boeren, vissers, jagers, verzamelaars en leveranciers die ons hun beste producten leveren en wiens verhaal wij met je delen. Op het bord resulteert dat in gerechten die soms onorthodox, brutaal of eigenwijs zijn, maar altijd diepgang hebben en verfijnd zijn.

ETEN

In het restaurant serveren wij twee verschillende menu’s en een lunchmenu.

Het seizoensmenu bevat alles waar wij voor staan: kwaliteit, eenvoud en passie. Een combinatie van moderne smaken en klassieke bereidingen met wereldse invloeden. Veel vis en groenten en soms een beetje vlees.

In de middag serveren we tevens een verkort seizoensmenu, desgewenst binnen 1,5 uur geserveerd.

Het Prestigemenu is voor de liefhebber van exclusieve producten die je maar op weinig plekken kan eten in een heel menu. Denk aan tarbot, Japans Wagyurund, wilde zeebaars, langoustines, oesters, kaviaar, truffel. Dit menu is uitsluitend per hele tafel te bestellen.

Seizoensmenu
5 gangen €120
6 gangen €135

4 gangen lunchmenu €90

Op vrijdag en zaterdag serveren wij tijdens diner enkel het 6 gangen menu.

Prestige menu
€210,- per persoon

Omdat we u graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling van de menu’s ten laatste om 13.00 en 20.00 uur.

Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.
De prijzen zijn geldig tot augustus 2022.

(di)eetwensen & allergieën

Wij bieden een compleet vegetarisch menu aan. Wij voeren echter geen veganistische keuken.

Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren aan de ultieme beleving. We kunnen rekening houden met allergieën en (di)eetwensen, op voorwaarde dat ze bij de reservering worden vermeld. Houd er echter rekening mee dat we niet kunnen voldoen aan (di-)eetwensen en allergieën waarvan we vinden dat ze niet passen bij het karakter van onze gerechten, onze kookstijl of de samenstelling van het menu.

Het is mogelijk dat voor wijzigingen/aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.
Reserveert u last minute dan is het belangrijk te weten dat we op de dag zelf geen wijzigingen meer aanbrengen aan onze gerechten.