fbpx

Na onze officiële opening in maart 2022 kregen wij op 30 mei 2022 onze eerste ster uitgereikt door restaurantgids Michelin. Kort daarvoor waren we als hoogste nieuwkomer in de Gault&Millau-gids binnengekomen met 16 punten op een schaal van 20.

Na alle enthousiaste reacties van onze gasten en van recensenten van dagbladen en magazines is dit voor ons de kers op de taart. We zijn superblij en trots dat we al binnen drie maanden zulke prachtige waarderingen van de gidsen hebben gekregen.

TOPGASTRONOMIE TOEGANKELIJK MAKEN VOOR STUDENTEN

Tegelijkertijd realiseren we ons dat een Michelinster een drempel kan vormen voor jonge mensen die interesse hebben in goed eten en drinken. Wij zijn zelf dertigers en eten bij ons is ongedwongen en niet stijf. Maar wij gebruiken topproducten, dus daar hangt wel een prijskaartje aan.

Daarom willen we studerende jongeren die interesse hebben in gastronomie de kans bieden om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau vaak onbereikbaar voor ons was toen wij nog studeerden, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen.
Ook jongeren die een horeca-opleiding volgen willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Door ze een substantiële korting van 50% op de gehele rekening aan te bieden kunnen ze kennismaken met eten op niveau en hopen we dat ze de potentiële gasten van de toekomst zijn.

WANNEER?

13 september 2022   VOLGEBOEKT!
11 oktober 2022 – te boeken vanaf 11 juli 10:00
8 november 2022 – te boeken vanaf 8 augustus 10:00
13 december 2022 – te boeken vanaf 13 september 10:00

Uiterlijk 3 maanden van te voren te reserveren.

VOORWAARDEN

  • De kortingsactie loopt van september tot en met december 2022 en is geldig op elke tweede dinsdag van de maand.
  • De actie is van toepassing op studenten tussen de 18 en 25 jaar die daadwerkelijk studeren en die dat kunnen aantonen.
  • Tafelgenoten die niet voldoen aan de actievoorwaarden betalen de reguliere prijzen.
  • De actie is niet geldig in combinatie met arrangementen, vouchers of andere kortingsmiddelen.
  • Om het eerlijk en leuk te houden voor iedereen accepteren wij enkel reserveringen t/m 5 personen.